Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe sahasında Balıkesirspor'u ağırladı.

Şükrü Saracoğlu Stadında oynanan maç adeta bir gol düellosu şeklinde geçti. Düello sonunda zaferle ayrılan taraf ise 4-3'lük skorla Fenerbahçe oldu.

Sarı-Lacivertli takımın gollerini 8'de Caner, 26'da Diego, 44 ve 50'de Sow'dan geldi. Balıkesirspor adına golleri ise 15'te Isaac, 21'de Kulusic ve 40'ta Berkan kaydetti.

Fenerbahçe'de Bruno Alves ve Selçuk Şahin gördükleri sarı kartlar sonucu Sivasspor maçında cezalı duruma düştüler.

Alınan galibiyetle Fenerbahçe puanını 63 yaptı. Balıkesirspor ise 20 puanda kaldı. Ligin 30. haftasında Fenerbahçe'nin rakibi deplasmanda Sivasspor olacak. Balıkesirspor ise sahasında Başakşehir'i konuk edecek.

DIEGO 4 MAÇ SONRA 11'DE

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Diego Ribas, Balıkesirspor ile yaptıkları mücadeleyle, Spor Toto Süper Lig'de 4 maç sonra 11 kişilik kadroda yer aldı. Sarı-lacivertli ekibin savunmasının önemli ismi Egemen Korkmaz da ligde 3 maç sonra 11'de forma giydi.

40 YIL SONRA İSTANBUL...

Fenerbahçe ile Balıkesirspor, İstanbul'da 40 yıl sonra ligde karşı karşıya geldi. Türkiye'nin futbolda en üst kademe liginde ikinci sezonunu geçiren Balıkesirspor, Fenerbahçe'ye ikinci kez konuk oldu. 1975-1976'da mücadele ettiği ilk sezonunda sarı-lacivertli takıma deplasmanda 3-0 mağlup olan kırmızı-beyazlı ekip, 40 yıl sonra Fenerbahçe'ye karşı İstanbul'da maça çıktı. (Sporx)