Fenerbahçe camiası, Oscar Cardozo transferi için artık saatleri sayıyor.

Son yılların en önemli transferi gözüyle bakılan Benfica’nın Paraguaylı golcüsü için dün (26 Temmuz) çok olumlu gelişmeler yaşandı. İlk müjdeyi başkanvekili Abdullah Kiğılı verdi. Sarı-Lacivertli idareci, “Cardozo transferi 24 saat içinde açıklanacak. Görüşmeler devam ediyor. Sadece ufak pürüzler var. Onlar da çözülüyor” ifadesini kullandı. Bu açıklama sonrası taraftarın nabzı yükselmeye başlarken, Portekiz’den de birbiri ardına iyi haberler geldi. Ülkenin en prestijli gazetelerinden olan Abola, haberi manşetten duyururken kulüplerin bonservis bedeli konusunda anlaşma sağladığını ileri sürdü.

 Fenerbahçe’yi temsilen bir haftadır Portekiz’de bulunan FIFA menajeri Ahmet Bulut da sözleşme şartları üzerinde çalışmaya başladı. Gelinen noktada imzanın atılması an meselesi olarak görülüyor.

TARAFTAR HAZIR

Kulüpten yapılacak resmi açıklama sonrası da taraftar için tek bir adres kalıyor; Şükrü Saracoğlu Stadı. Yönetim, Oscar Cardozo için Kadıköy’de muhteşem bir imza töreni düzenlemeyi planlıyor. Haftalardır Paraguaylı gol makinesinin yolunu gözleyen Sarı-Lacivertli taraftarların da düzenlenecek tören için Saracoğlu’na akın etmesi bekleniyor.  (Fanatik)