Türkiye - Yunanistan özel maçı öncesinde Paris’te gerçekleşen saldırılarda hayatını kaybedenler için yapılan saygı duruşu bazı taraftarlarca ıslıklandı. Saygı duruşu süresince statta ıslık sesleri yükselirken,  bir kısım taraftar da "şehitler ölmez, vatan bölünmez" diye slogan attı.

ARDA TURAN ENGEL OLMAK İSTEDİ’

Yunanistan milli marşını tribünlerden bir gurubun ıslıklamasına ise kaptan Arda Turan müdahale etti. Yunanistan milli marşı çalınırken yükselen ıslık sesleri üzerine kaptan Arda Turan tribünlere dönerek, 'susun, ıslıklamayın' şeklinde el işaret yapıp duruma müdahale etti.

Tribünlerin ıslığa devam etmesi üzerine Arda ile birlikte Olcay ve Mehmet Topal da taraftarlardan tepkilerini bırakmalarını istedi.

SAYGI DURUŞU ISLIKLANDI

Paris’te gerçekleşen saldırılarda hayatını kaybedenler için 90 dakika öncesinde yapılan saygı duruşuna da bir kısım taraftar tepki gösterdi.

Türkiye sahaya Fransa'da yaşanan olay üzerine siyah bant ile çıkarken Başakşehir Stadı'nda saygı duruşu sırasında ıslıklar yükseldi. Bir grup taraftar ise ıslıklar esnasında, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" şeklinde bağırdı.