İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Barcelona'nın, Atletico Madrid'de forma giyen Arda Turantransfer etmek istediği iddia edildi.

Katalan ekibini yakından takip eden El Mundo Deportivo gazetesi, bugünkü manşetinde Barcelona'nın, Arda Turan'ı kadrosuna katmaya çalıştığını öne sürdü.

"Bomba isim Arda" manşetiyle çıkan Katalan gazetesi, Barcelona'da teknik direktör Luis Enrique'nin özel talebi doğrultusunda mevcut başkan ve 18 Temmuz'da yapılacak kulüp başkanlığı seçimlerinde de aday olan Josep Maria Bartomeu'nun, transfer etmek istediği gizli ismin Atletico Madrid'ten Arda Turan olduğunu savundu.

Arda Turan'ın, Barcelonalıları "heyecanlandırdığı" yorumu yapılan haberde, Türkiyeli futbolcu için Atletico Madrid kulübünün talep ettiği 41 milyon avroluk bonservis bedelinin Barcelona için makul görüldüğü belirtildi.

BARCELONA'NIN TRANSFER YASAĞI

FIFA tarafından daha önce transfer yasağı getirilen Barcelona, Arda Turan'ı alsa bile gelecek ocak ayına kadar bu futbolcuyu oynatamayacak. Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut hafta içinde AS gazetesine yaptığı açıklamada, futbolcunun İspanya'dan ayrılmak istediğini ve İngiltere'de oynamayı arzuladığını söylemişti.