Galatasaray, Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki 3. maçında Benfica'yı 2-1 mağlup ederek Şampiyonlar Ligi'nde bende varım dedi.

Sarı kırmızılılar daha 2. dakikada Gaitan'ın golüyle geriye düştüğü maçta 19'da Selçuk İnan'ın penaltısı ve 33. dakikada Podolski'nin füzesiyle sahadan galip ayrıldı. Sarı kırmızılı ekip bu galibiyetle Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda puanını 4'e yükselterek 3. sırada yer aldı. Evinde Astana'yı 4-0 mağlup eden Atletico Madrid 6 puanla liderliğe yükselirken yine 6 puanda olan Benfica 2. sıraya geriledi.

Galatasaray: Muslera, Sabri, Chedjou, Hakan Balta, Carole, Bilal, Selçuk, Podolski, Sneijder, Yasin, Umut

Benfica: Julio Cesar, Silvio, Luisao, Jardel, Eliseu, Samaris, Almeida, Gaitan, Guedes, Jonas, Jimenez

KARŞILAŞMADAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

33'de Chedjou'nun uzun pasında topla Benfica ceza sahasının sağ çaprazında buluşan Podolski, topla biraz ilerledikten sonra düzgün ve sert bir vuruşla golü buldu ve Galatasaray'ı öne geçirdi: 2-1

Karşılaşmanın 18. dakikasında Benfica ceza sahasına yüklenen Galatasaray, Bilal'in vuruşunda defans oyuncusunun topa elle müdahalesi sonrasında penaltı kazandı. Topun başına geçen Selçuk net bir vuruşla maça beraberliği getirdi: 1-1

Maçın daha ilk atağında Benfica yıldız oyuncusu Gaitan ile golü buldu. Galatasaray sağ kanadından ceza sahasına giren Gaitan, çalımlarla ilerledikten sonra klas bir vuruşla golü buldu.