NTV, Kaka'nın menajeri Juan Figer'in yardımcısının Galatasaray'la görüştüklerini doğruladığını duyurdu.

 

Fotomaç'ta yer alan habere göre ise, Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk de iddiayı doğruladı.

 

Fotomaç, haberinde Adnan Öztürk'ün "Evet, Kaka için Real Madrid'le görüşüyoruz. Bu konuda kaleci antrenörümüz Taffarel de devrede. Taffarel ile Kaka baba-oğlu gibi. Umarım her şey istediğimiz gibi sonuçlanır" sözlerine yer verdi.

 

İtalyan devi Milan'ın da Kaka'yla ilgilendiği bildiriliyor.

 

Türkiye'de geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray bu sezon hem ülke içinde geçen sezon kaydettiği başarıyı sürdürülebilir kılmak hem de Şampiyonlar Ligi'nde iddialı olabilmek için sezona ciddi transferlerle başlıyor.

 

Gaziantepspor'dan Danny, Real Madrid'den Hamit Altıntop, Kayserispor'dan Nordin Amrabat, Trabzonspor'dan Burak Yılmaz ile Touluse'dan Umut Bulut (kiralık) sarı kırmızılıların kadrosuna yeni katılan isimler arasında yer alıyor.

 

Geçen sezon kiralık olarak kadrosunda bulunan Felipe Melo'yu Juventus'tan bonservisiyle birlikte transfer etmek isteyen Galatasaray'ın bu girişimi sonuçsuz kalınca Brezilyalı yıldız yeniden bir yıllığına kiralandı.

 

Sezona evinde oynayacağı Kasımpaşa maçıyla başlayacak olan Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'yle Erzurum'da pazar gecesi oynadığı Süper Kupa maçından 3-2 galibiyetle ayrılmıştı. (BBC Türkçe)