Hollanda basını,Manchester United'lı Robin van Persie ile Galatasaray'ın 3 yıl için 13 milyon euro karşılığında anlaşmaya vardığını yazmıştı. Galatasaray yönetiminde söz konusu transfer haberine ilişkin açıklama geldi.

Hollanda’da futbol haberleri yayımlayan “Inside Futbol” internet sitesi Galatasaray hakkında önemli bir transfer iddiasında bulunmuş, Wesley Sneijder'ın, Hollanda Milli Takımı’ndan yakın arkadaşı olan Robin van Persie’yi sarı kırmızılı kulübe getirmek için büyük çaba harcadığını yazmıştı.

İlgili haberde, Robin van Persie’nin Galatasaray’a gelmek için 3 yıllığına toplam 13 milyon euro istediği, sarı kırmızılı yönetimin de bunu kabul ettiği öne sürülmüştü.

Ancak Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Tanman, Hollandalı yıldız oyuncu Robin Van Persie ile anlaşma sağlandığı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Cüneyt Tanman, "Van Persie konusunda bir tasarrufumuz yok. Böyle bir şey yok. bu oyuncuyla ilgilenmiyoruz. Kimin ortaya attığını da bilmiyorum. Bu konudan dolayı telefonlarım susmadı” ifadelerini kullandı.