Trabzonspor'u deplasmanda 1-0 mağlup ederek rahat bir nefes alan Galatasaray , yeni bir krizle karşı karşıya kaldı. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan maçın 66'ncı dakikasında attığı depar sonrası yerde kalan ve oyuna devam edemeyen Burak Yılmaz'ın, geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlığın nüksettiği ortaya çıktı.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; tecrübeli futbolcunun, Pazar günü çekilen MR'ı sonrası adalesinde yırtık olduğu kesinleşirken, en iyi ihtimalle 25 Ekim'de oynanacak Fenerbahçe derbisine yetişeceği vurgulandı.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun ısrarına karşın taraftar tepkisi üzerine Niasse transferinden vazgeçen yönetim, şimdi takımı tek forvet olarak Umut Bulut'a bırakmanın sıkıntısını yaşıyor.

GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA

Yıldız golcü Burak Yılmaz'ın sağlık durumu hakkında sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Oyuncumuz Burak Yılmaz'ın Trabzonspor maçı sonrası yapılan MR ve fizik muayene kontrollerinde sağ üst arka adalesinde 2. derece zorlanma ve kısmi yırtık tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır" denildi.