Slovenya kulübü NK Domzale, ara transfer döneminde aradığı futbolcuyu profesyonel iletişim ağı Linkedln'den buldu.

Bu şekilde menajer komisyonu ödemekten de kurtulan kulübün teknik direktörü Luka Elsner Linkedln'de "hücuma dönük sağ bek arıyoruz, Avrupa Birliği pasaportu olmalı" mesajını paylaştı.

Kulüp transfer döneminin bitmesinden bir gün önce 150 başvuru arasından 30 yaşındaki İspanyol savunmacı Alvaro Brachi'yle sözleşme imzaladı.

KONYASPOR'A TRANSFER

Ancak kulüp ara tranfer döneminde kaptanları Nejc Skubic'i Konyaspor'a sattı.

NK Domzale'nin Halka İlişkiler Yetkilisi Grega Krmavnar BBC Spor'a yaptığı açıklamada "Küçük bir bütçemiz var. Büyük isimli oyuncuları alacak paramız yok. Sağ bek almamız gerekiyordu ve Slovenya'dan bulamadık. Likedln'de arama fikrini Teknik Direktörümüz Luka Elsner buldu biz de iyi olacağını düşündük ve onun profilinde ilan verdik" dedi.

Brachi Real Betis ve Espanyol'un B takımlarında oynadıktan sonra, Kıbrıs'ın Anorthosis ve Macaristan'ın Videoton ekiplerinde forma giydi. İki sezondur ise düzenli bir şekilde futbol oynamaktan uzak.

Krmavnar, "Adayların gönderdiği görüntüleri inceledik ve en iyisinin Brachi olduğuna karar verdik. Kendisini davet ettik ve bir hafta takımla idmana çıktıktan sonra sözleşme imzaladık" dedi.

Krmavnar ayrıca bu şekilde futbolcu bulan ilk kulüp olduklarına inandıklarını da belirtti.

(Kaynak: BBC Türkçe)