Beşiktaş'ta Manuel Fernades şoku yaşanıyor. Fotomaç'ın haberine göre; sözleşmesini uzatmak için imza atmaya yanaşmayan Portekizli oyuncunun, Rus ekibi Lokomotif Moskova ile sezon sonu geçerli olmak üzere bir ön anlaşma yaptığı ortaya çıktı. Moskova'da yaşayan ve L.Moskova'yla çok iyi ilişkileri olan FIFA Menajeri Malik Arutyunov, Radyospor'dan Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada, "Fernandes, Haziran ayından itibaren L.Moskova'nın futbolcusu. Haziran'da Moskova'ya gelecek ve yeni takımıyla çalışacak. Benim kulüp içerisinde edindiğim izlenimim bu" dedi.

"BEDELSİZ GİDİYOR"

Rus kulübünün geçen sezon da Beşiktaş'a, Fernandes için teklif yaptığını belirten menajer Arutyunov, "Geçen sezon 10-12 milyon euro teklifte bulundular. Beşiktaş yönetimi ise teklifi reddetti. Şimdi durumlar değişti ve Portekizli oyuncu bedelsiz gidiyor" şeklinde konuştu.

Malik Arutyunov, "Bence Rus Ligi'nde başarılı olabilir. Emim değilim; ama bildiğim kadarıyla bonuslar hariç Lokomotiv'den yıllık 3 milyon euro net para kazanacak" ifadesini kullandı.