Spor Toto Süper Lig'de 29. hafta mücadelesinde Fenerbahçe evinde Medical Park Antalyaspor'u 4-1 ile geçti.

Şampiyonluk yolundaki rakipleri Beşiktaş ve Galatasaray'ın puan kaybetmesinin ardından galip gelerek artık şampiyonluk için gün saymak isteyen Fenerbahçe, kendi evinde ligde tutunma savaşı veren Antalyaspor'u 4-1 ile geçti.

Karşılaşmaya etkili başlayan Sarı Kanaryalar 21. dakikada Caner'in serbest vuruştan attığı golle öne geçerken konuk Antalyaspor bu göle 31. dakikada Isaac ile cevap verdi. Yenilen golün şokunu çabuk atlatan Fenerbahçe 38. dakikada Kadlec ile bir kez daha öne geçerken ilk yarı 2-1 Fenerbahçe'nin üstünlüğü ile sona erdi.

İlk yarıdaki etkili oyununu ikinci yarıya da yansıtan Fenerbahçe 88. dakikada Kadlec ile bir kez daha skor tabelasını değiştirirken mücadelede son noktayı 90+1'. dakikada Sow koydu ve Fenerbahçe sahadan 4-1'lik skor ile ayrıldı.

Alınan bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 66'ya yükseltirken Medical Park Antalyaspor 28 puanda kaldı.

Spor Toto Süper Lig'de 30. hafta mücadelesinde Fenerbahçe 20 Nisan'da deplasmanda ezeli rakibi Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Sarı Lacivertliler bu maçı kazanması halinde şampiyonluğunu ilan edecek. Ligde kümede kalma savaşı veren Antalyaspor ise evinde 21 Nisan'da Sivasspor ile kozlarını paylaşacak.