Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında, zirve yolunda büyük önem taşıyan karşılaşmada Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan ve büyük gerginliklere sahne olan mücadele, son dakikada Moussa Sow'un golü ile Fenerbahçe'nin 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

Pozisyon açısından kısır geçen karşılaşmada sarı-lacivertlilere galibiyeti getiren gol, 90. dakikada Moussa Sow'dan geldi.

Karşılaşmaya Emenike'nin hareketleri damga vurdu. Nijeryalı oyuncu, ilk yarıdaki etkisiz oyunu sonrasında taraftarların kendisine tepki göstermesine dayanamadı ve sahayı terketmek istedi. Golcü oyuncu ikna edilerek oyunda tutuldu, ancak devre arasında yerini Pierre Webo'ya bıraktı. Öte yandan ilk yarıda Emre Belözoğlu ile Slaven Bilic arasında da ciddi bir gerginlik yaşandı.

Golsüz beraberliğin ardından Beşiktaş puanını Galatasaray ile eşitledi ve 55 yaptı. Fenerbahçe ise bu ikilinin 4 puan arkasında, 51 puanla 3. sırada yer aldı.

Süper Lig'in 26. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacakken, Beşiktaş ise sahasında İstanbul Başakşehir'i konuk edecek. (Sporx)