Sezon başında iki lig maçında Galatasaray forması giydikten sonra, transferin son gününde İnter’e imza atan Felipe Melo, İtalya’daki ikinci macerasında da aradığını bulamadı. 

ördüğü kartlar nedeniyle hocası Mancini’nin de gözünden düşen Brezilyalı futbolcu, adının transfer dedikodularına karışması sonrasında, özel açıklamalarda bulundu.

Sambacı, “Dönmeyi çok isterim. Galatasaraylı arkadaşlarımı, özellikle taraftarımızı çok özledim. Fakat Galatasaray’ın şu anki maddi krizi nedeniyle transfer yapması zor görünüyor. İnşallah kısa sürede her şey düzelir ve yeniden Galatasaray’ı iyi yerlere taşırız” ifadesini kullandı.

 Melo, Çin’den teklif gelip gelmediği sorusuna ise “Şu an böyle bir şey yok. İnter’deyim ama buradan gitmemi isterlerse, her şey değerlendirilir. Önceliğim dediğim gibi Galatasaray” diye konuştu.

19 MAÇTA 2 KIRMIZI

Melo, İnter’de çıktığı 19 lig maçında 5 sarı 2 de kırmızı kart gördü. Sambacı, bu süre zarfında toplam 5 karşılaşmayı cezası nedeniyle kaçırdı. Felipe Melo’nun skora da 1 gol, 1 asistlik katkısı oldu. (Fanatik)