Fenerbahçe yöneticisi ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Aziz Yıldırım'ın hakem odasını bastığı yolundaki iddialara cevap verdi.

Hakemler ile devre arasında diyaloğa girdiklerini itiraf eden Uslu, bunun bir "baskın" olarak nitelendirilmemesi gerektiğini ifade etti. Yunus Yıldırım'ın "sırıtarak" önlerinden geçtiğini ifade eden Fenerbahçeli yönetici, Yıldırım'a maçı "doğru dürüst ve adaletli" yönetmesi konusunda uyarıda bulunduklarını açıkladı.

İşte sarı-lacivertli yöneticinin o sözleri:

"Sivas'taki taraftarlar dahil olmak üzere gurur verici şeyler yapıyorlar. Bugün üzüntü de verdik onlara. Bugün konuşulacak pek bir şey yok. Bu hataları yalnız bize de yapmıyor bu arkadaş. Ben penaltı vermiyorum. Nasıl vermiyorsun kardeşim? Caner'e bir sarı kart veriyor doğru, arkadasındaki Egemen pozisyonu faul bile değil. Ne yapmış adam. Arkadasında Meireles var, 2 oyuncu yerleşmiş. İnsanlar öğreniyor, bu hakemler öğrendiklerini unutuyor."

"HAKEMLER YETENEKLİ DEĞİL"

"Yetenekli değilller bu arkadaşlar. Penaltı ile ilgili insanların tepkileri çok. Çocuklar çok iyi mücadele ettiler. Yenildik, olacak böyle şeyler. Biz dimdik ayaktayız, ama bize yapılanlar yeter diyoruz. Bu kadar da olmaz artık. Beşiktaş maçında da yüzde yüz penaltımızı vermediler. Tesadüf mü oluyor bunlar. Karabük maçında da yüzde yüz golümüzü verdiler. Bunlar tesadüf mü yeter artık? Hepimize yazık, futbola yazık."

"HAKEM SIRITARAK ÖNÜMÜZDEN GEÇTİ"

"Evet devre arasında hakem odasına gidildi. Ama basma filan olmadı. Devre arasında soyunma odamızda 10 kişiyle de yenebiliriz. Hakem de sırıtarak içeri girdi oradan. Burada konuşma oldu. Hakeme doğru dürüst ve adaletli maç yönet dendi o kadar. Orası 3 metre kare bir yer."

"Biz bu sene şampiyon olacağız. Bizim Avrupa Kupaları'na gitme şansımız yok. Biz burada onu mücadelesi veriyoruz. Bizim taraftarlarla aramızdaki bağı koparmak için operasyon var. Hiçbir gün hakem odasını basmadık... Sırıtarak, alay ederek önümüzden geçen bir hakeme adaletli yönetmesi için uyaracağız. Bu hakemlerin elenmesi lazım."(Milliyet)