A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim Milli Takım'ı bıraktı.

Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri ile Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, federasyonun Levent'teki tesislerinde bir araya geldi. Yapılan görüşmenin ardından Terim'in Milli Takım'ı bıraktığı belirtildi.

Neler yaşanmıştı?

Milli Takım kaptanı Arda Turan, Milli Takım'ı taşıyan uçakta gazeteci Bilal Meşe'ye saldırmış, bu saldırı; Arda'nın Terim ve TFF Başkanı Yıldırım Demirören'e tepkisi olarak yorumlanmıştı. Fatih Terim ise olayın olduğu sırada olaylara kayıtsız kalmış, soru sorulduğunda ise 'duymadığını' söylemişti.

Yaklaşık olarak 1 hafta önce Terim, damatlarının mekanının yanındaki işletmenin sahibi ve TFF yedek üyesi Selahaddin Aydoğdu ile bir kavgaya karışmıştı. Terim, Aydoğdu'nun mekanına damatları ile gitmiş, mekanda yaşanan kavgaları gündemi sarsmıştı.

Fatih Terim, olaya açıklık getirmek için bir basın toplantısı düzenlemiş, kavganın "damadının kız kardeşine hakaret ve taciz edildiği" gerekçesiyle söylemişti. Olayın karşı tarafı Aydoğdu ise mekan sınırlarına örülen çitten dolayı olduğunu belirterek, "Fatih Terim'i dövdüğü" iddiasında bulunmuştu.

Son günlerde de eski Milli Takım kalecisi ve Hürriyet yazarı Rüştü Reçber, köşesinde "Fatih Terim'in gururlu bir şekilde Milli Takım'ı bırakması gerektiğini" söylemiş, Terim ise Reçber'e mektupla cevap vererek hakaretlerde bulunmuş, Reçber'e geçmişi hatırlatmıştı.