Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında büyük rekabete neden olan Erkan Zengin transferinde sıcak bir gelişme yaşandı... NTV Spor'da 14/16 Programı'na telefonla bağlanan Eskişehirspor'un başkanı Mesut Hoşcan, Erkan Zengin'in bonservisi için Trabzonspor'la anlaşmaya vardıklarını açıkladı.

"TRABZONSPOR'LA EL SIKIŞTIK"

İki kulüpten teklif aldıklarını ve sonuçta Trabzonspor'la el sıkıştıklarını söyleyen Hoşcan, "Fenerbahçe ile Trabzonspor, bize Erkan Zengin için bir teklif sundu. Trabzonspor Kulübü'nün teklifi bize daha uygun olduğu için, bir Trabzonspor'la el sıkıştık. Kendileri oyuncuyla görüşüyorlar. Erkan'la görüştükten sonra transfer sonlanacak" dedi.

ERKAN ZENGİN: KULÜBÜME PARA KAZANDIRACAKTIM

Bu gelişmenin ardından Erkan'ın Trabzonspor'a gitmesi bekleniyordu ancak İsveçli oyuncu ülke basınına gönlünde Fenerbahçe'nin olduğunu söyledi. Aftonbladet'e konuşan Erkan Zengin şunları söyledi:

"12 Ocak'a kadar herhangi bir kulüple görüşebilmek için Eskişehirspor'dan yazılı belge aldım. 800 bin Euro alağımdan vazgeçtim, kulübüm de 500 bin Euro bonservis istiyordu. Yani onlara 1.3 milyon Euro kazandıracaktım. Daha sonra Fenerbahçe ile masaya oturup anlaştım. Hatta Eskişehir'deki evimi satıp takım arkadaşlarımla bile vedalaştım."

‘FENERBAHÇE'DE OYNAMAK İTİYORUM’

"Sonra bir telefon aldım ve 800 bin Euro'luk borcumun ödendiğini ve Eskişehirspor'un oyuncusu olduğumu söylediler. Kulübümün Fenerbahçe'den gelen teklifi kabul etmesini istiyorum. Diğer takımlara teşekkürler ama ben Fenerbahçe'yi istiyorum."

‘KULÜBÜM BENİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI’

"Eskişehirspor'a asla dönmeyeceğim. Kulübümün bu tutumu beni hayal kırıklığına uğrattı. İnsanlar birbirlerine verdiği sözleri tutmalıdır. Bu davranışları kabul edemiyorum. Beş yıl boyunca Eskişehirspor için her şeyimi verdim. Başkanın bana saygı göstermesi lazım. Ben Fenerbahçe'yi istiyorum."

FENERBAHÇE NE DEMİŞTİ ?

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu, Erkan Zengin transferiyle alakalı dün yaptığı açıklamada "Sayın başkanla konuştuk, teklif yaptık ve kenara çekildik. Ondan sonra herhangi bir görüşme yapmadık" demişti.

(haberler.com)