Şampiyonlar Ligi'nde kura heyecanını geride bırakan Galatasaray, Süper Lig'de Eskişehirspor deplasmanına konuk oldu. Karşılaşmada her iki takım da birbirine üstünlük sağlayamadı ve mücadele 0-0 sona erdi.

Galatasaray bu sonuçla geçtiğimiz hafta Bursaspor deplasmanındaki beraberlikten sonra ikinci deplasman maçında da puan kaybetti.

Galatasaray karşılaşmaya sürpriz bir ilk 11'le başladı. Engin Baytar sakat Hamit'in yerine forma giyerken defansta da Chedjou yerine Semih forma giydi.

İlk yarı etkisiz bir futbol ortaya koyan Galatasaray ikinci yarıya değişikliklerle başladı. Fatih Terim, ilk yarıda etkisiz kalan Burak ve Engin yerine Sabri ve Amrabat'la ikinci yarıya başladı. İkinci yarının başında Gökhan Zan da sakatlanarak oyun dışına çıkınca Galatasaray oyuncu değişiklik haklarını kullanmış oldu. İkinci yarıda daha agresif bir görüntü veren Galatasaray, gol yollarında ilk yarıdaki gibi etkisiz kaldı.

Ev sahibi Eskişehirspor ise iyi bir oyun ortaya koyarken özellikle topa sahip olmada öne çıktı. İkinci yarının başında Necati, Mueslera ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda musait durumda golü bulamadı.