Fenerbahçe yöneticisi Ömer Temelli, teknik direktör Ersun Yanal'ın geleceğiyle ilgili sosyal medyada açıklama yaptı. Temelli, bir taraftarın "Yanal devam edecek mi?" sorusuna 'Tabii ki' yanıtını verdi.

Spor Toto Süper Lig'de bitime 3 hafta kala şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe'de, teknik direktör Ersun Yanal'ın sezon sonu bitecek sözleşmesini uzatması bekleniyor.

Sarı-lacivertli yönetim önümüzdeki günlerde masaya oturacağı deneyimli teknik adama, 2 yıllık yeni sözleşme teklif edecek. Mustafa Denizli ve Aykut Kocaman'ın ardından Fenerbahçe'yi şampiyonluğa taşıyan 3. Türk teknik adam olan Yanal'ın da, kariyer hedefleri doğrultusunda Fenerbahçe'de yoluna devam etmek istediği biliniyor.

Fenerbahçe'nin sosyal medyayı aktif kullanan yöneticilerinden Ömer Temlli, taraftarlarla yaptığı sohbette Yanal'ın takımdaki geleceğine dair açıklamalar yaptı. Temelli, bir taraftarın "Ersun Yanal devam edecek mi?" şeklindeki sorusuna ‘Tabii ki’ yanıtını verdi.

Ömer Temelli, "Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde olma ihtimalimiz var mı" diye soran bir taraftara da ‘Evet’ diyerek, Avrupa için açık kapı bıraktı.

Ömer Temelli'ye Atletico Madrid'in Chelsea'yi eleyerek Şampiyonlar Ligi finaline  kaldığı maçı ve 3. gole imzasını atan Arda ile ilgili görüşleri de soruldu. Temelli, Arda için, "Orada ülkemizi temsil ediyor ve ben ülkemizi temsil eden her oyuncumuzla gurur duyuyorum" ifadelerini kullandı.