Kadıköy Boğa Meydanı'nda toplanan Fenerbahçe taraftarı pankart açarak eylem yaptı. 'Passolige hayır' diyen Fenerbahçeli taraftarlar, yürüyüş sonrası olaysız dağıldı.

Faşşolig'e hayır", “e-bilet'e hayır" yazılı pankart açan yaklaşık 150 kişilik grup, “Tribünde fişlenme istemiyoruz", “Sana gelen yollar yasakla kesilmez, deplasman hakkımız engellenemez", “Susma haykır e-bilete hayır" şeklinde sloganlar atarak Kadıköy İskele Meydanı'na doğru yürüyüşe geçti.

Hükümet aleyhine de sloganlar atan taraftarlar, meydanda basına bir açıklama yaptı. Açıklamada şunlar kaydedildi:

"BU SİSTEMİN ADI FAŞŞOLİG'TİR"

Biz, meşale ateşiyle aydınlananlar, bir şehirden bir şehire ayakta yolculuk edenler, oturarak maç izlemeyenler, çorbayla suyu pay edenler, bayrağının gölgesiyle yetinenler, aşkını pankarta işleyenler, tribünü hayat bellemiş Fenerbahçeleriz .Futbolun kötü yönetiminin bir sonucudur Passolig. Boş tribünler sizin eseriniz  ve bu sisteminiz devam ettikçe de boş kalacak. Futbola ve tribünlere dair ne biliyorsanız hepsinin karşılığı bu koskoca boşluk. Varettiğiniz boşluk ile övünün.



Taraftarız. Takımımızı, sevdamızı desteklememizi engelleyecek her şeyin karşısındayız. Bugün taraftarı takımlarından ayıran sistemin adı her tür baskıyla birlikte bizim için faşşolig'dir. Kulüp yönetimlerinden federasyonlara, yasalardan kasalara üzerimizdeki her türlü baskıyı reddediyoruz. Passolig faşşoligtir. Almıyoruz, aldırmıyoruz.
"