Galatasaray'ın Beşiktaş karşısında 2-1 üstün götürdüğü ancak olaylar nedeniyle tatil edilen derbide sarı-kırmızılıların iki golünü atan Didier Drogba, olaylar hakkında açıklama yaptı.

Instagram hesabından fotoğraf paylaşan Drogba, takım arkadaşlarının ve Galatasaray taraftarının da yer aldığı resmin altına "Görev tamamlandı. Takımım ile ve gösterdiğimiz reaksiyon ile gurur duyuyorum. Galatasaray aslan gibi ruhu olduğunu gösterdi" şeklinde bir yorum yazdı ve Beşiktaş'a göndermede bulunarak "Biz size sahibiz, onlar değil. Böyle muhteşem bir maç bu şekile nasıl döndü" ifadelerini kullandı.



FERNANDES'TEN MELO'YA TEPKİ: MEN EDİN!

Manuel Fernandes, Twitter adresinden ağır sözler sarfetti. Yıldız futbolcu, maçın hakemini eleştirirken, Melo'yu da es geçmedi.

Beşiktaş'ın yıldızı Manuel Fernandes, Twitter adresinden ağır sözler sarfetti. Yıldız futbolcu, maçın hakemini eleştirirken, Melo'yu da es geçmedi.

Portekizli oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

"Fırat Aydınus, bu maçın gerçek kahramanı. Kendinden utanç duymalısın. Tabiki Melo'yu unutmuyorum. Melo'nun kimseye karşı saygısı yok ve o uzun süre futboldan men edilmeli."



(Cumhuriyet)