Spor Toto Süper Lig'in bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Fenerbahçeli futbolcular, ilk açıklamalarını yaptılar.

Futbolcular şunları söylediler;

ALPER POTUK "Bu benim ilk şampiyonluğum. İnşallah da son olmayacak. Bu şampiyonluk Başkanımız Aziz Yıldırım'a hediye olsun"

BEKİR İRTEGÜN "Biz çok çektik. Bu şampiyonluğu biber gazı yiyen, suçlanan herkese armağan ediyorum. Bu şampiyonluğumuz da diğerleri gibi tertemiz. Taraftarlarımız dolayısıyla kutlasınlar"

HASAN ALİ KALDIRIM "İlk sezonumda şampiyonluk yaşamaktan dolayı çok mutluyum"

ALVES "Tekrar şampiyonluk yaşamaktan dolayı çok mutluyum. Umarım Fenerbahçe ile daha fazla şampiyonluk yaşarız. Bu şarkılarla şampiyonluk kutlamak çok güzel"

VOLKAN DEMİREL "Bu şampiyonluk 3 Temmuz sürecinden beri yaşadığımız zorlukları unutturacak .Bu şampiyonluğu Fenerbahçe için hapis yatan ve tekrar yatacak olan başkanımız Aziz Yıldırım'a armağan ediyoruz."

EMRE BELÖZOĞLU " 3 senedir yaşadıklarımız ortada, herkes her şeyin farkında. Bu şampiyonluk başta başkanımız olmak üzere tüm camiamıza armağan olsun.

CANER "Böyle bir senede çok önemli bir şampiyonluktu. Çok çalıştık ve bu başarıyı hak ettik"

KUYT "Bu fantastik ve bu tarihi kulübün parçası olduğum için çok mutluyum"

SOW "Çok zorlu bir sezon geçirdik. Hiç kolay bir sezon olmadı. Ama çok şükür şampiyonuz"

SELÇUK ŞAHİN "Camiamıza, taraftarımıza, Başkanımıza bu şampiyonluk hayırlı olsun. Bu benim 5. şampiyonluğum, nice beşinci şampiyonluklara inşallah"

ERSUN YANAL "Fenerbahçe oynadığı bu futbolla bu şampiyonluğu hak ettiler. Taraftarın verdiği destekten dolayı çok teşekkür ederiz. Emeği geçen herkese çok teşekkürler"

MEHMET TOPAL "2 yıldır bu camianın içindeyim. Şampiyonluğu hakkettik. Bu şampiyonluk başkanımıza, camiamıza armağan olsun" (Hürriyet)