Beşiktaş, Türkiye Kupası'nda yoluna devam ediyor. Siyah-beyazlılar, Ziraat Türkiye Kupası F grubu 5. karşılaşmasında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçta Sarıyer'i 3-1 yenerek puanını 9'a çıkardı.

Beşiktaş'a 3 puanı getiren golleri 41. dakikada Necip, 78. dakikada Furkan Yaman ve 81. dakikada yeni transfer Tolgay Arslan attı. Sarıyer'in tek golü ise 80. dakikada Cemre'den geldi.

YENİ TRANSFERLER İLK KEZ SAHADA

Beşiktaş'ın devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı 3 oyuncu Miloseviç, Opare ve Tolgay ilk kez resmi bir karşılaşmada forma giydi.

Yeni transferlerden Miloseviç hazırlık maçlarındaki tutukluğunu üzerinden atmış görünürken, sağ bekte oynayan Opare defansif ve ofansif anlamda, uzun zamandır oynamamış olmanın sıkıntısını çekti. Ofansa çıkmayı çok seven Opare'nin zaman zaman kademe hatası yaptığı ve geri dönmekte zorlandığı görüldü.

TOLGAY ARSLAN GÖZ DOLDURDU

Transferi Trabzonspor ve Beşiktaş arasında büyük tartışmalara sahne olan Tolgay ise orta sahada oynadığı futbol ile büyük beğeni topladı. Kendine oldukça güveni olduğu gözlenen Tolgay Arslan attığı paslar ile göz doldurdu. Tolgay güzel futbolunu karşılaşmanın 81. dakikasında ceza yayından yaptığı şık vuruşla attığı gol ile süsledi ve taraftarlardan tam not aldı.

SOSA SÜRPİZİ

Antalya kampında bel fıtığı teşhisi konulan ve Gençlerbirliği maçında oynamayan Jose Sosa sürpriz bir şekilde ilk 11’de oynadı. Bir haftadır belindeki ağrılar sebebiyle dinlendirilen ve bu akşam kadroda olmayacağı açıklanan Arjantinli oyuncu kendini iyi hissettiğini söyleyince kadroya alındı ve Necip'in attığı golün pasını verdi. Sosa 61.dakikada yerini Demba Ba'ya bıraktı.

ATATÜRK OLİMPİYAT STADI'NDA 2081 SEYİRCİ

Bu sezon Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynadığı maçlarda seyirci sıkıntısı çeken Beşiktaş, Sarıyer ile oynadığı kupa maçında yine yalnız kaldı. Karşılaşmayı kombine ve biletliler ile birlikte 2081 kişi izledi.

TÜRKİYE KUPASI'NDA SON RAKİP ÇAYKUR RİZESPOR

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda son maçını 5 Şubat 2015 Perşembe günü Çaykur Rizespor ile Rize'de oynayacak. Beşiktaş'a gruptan ikinci sırada çıkmak için Çaykur Rizespor maçında alacağı bir puan yeterli olacak. F grubunda Çaykur Rizespor grup birinciliğini garantilemişti.