Süper Lig'in lideri Beşiktaş, Ankara'da Sivas'ı 3-2'yle geçti ve zirveyi kimseye bırakmadı. Kara Kartal'ın zaferine 2 gol 1 asistle Senegalli Demba Ba önderlik etti, bir gol de Olcay attı, Beşiktaş 3 puanı aldı. Sivas'ın golleri ise 40'ta Da Costa, 774'te Hakan'dan geldi.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Beşiktaş, Veli Kavlak ve Demba Ba'yla birçok önemli gol fırsatından yararlanamazken, Roberto Carlos yönetimindeki Sivasspor ise nadir geliştirdiği ataklar sonucunda 40. dakikada 1-0 öne geçmeyi başardı. İlk yarı bu skorla sona erdi.


Siyah Beyazlılar'ın baskısı ikinci yarıda daha da arttı. Sivasspor, kalecisi Ertuğrul'la direnmeye çalışırken, Demba 58. ve 65. dakikalarda kaydettiği gollerle takımını 2-1 öne geçirdi.





Dakikalar 74'ü gösterdiğinde Sivasspor yine sağ kanattan Cicinho ile korneri kullandı. Ceza sahası içindeki karambolde topu önünde bulan Hakan Aslantaş skoru 2-2'ye getirdi.

Müthiş pas trafiği sonrasında topla ceza sahası içinde buluşan Olcay Şahan, takımını 79. dakikada bir kez daha öne geçiren golü kaydetti.

Kartal, öne geçtikten sonra Sivasspor beraberlik için rakip kalede baskı kurmaya çalıştı ama golü bulamadı.

Beşiktaş, Ankara'da Sivas'ı 3-2'yle geçti ve liderlik koltuğunu bu hafta da kimseye bırakmadı. (Fanatik)