Beşiktaş Kulübü, Nijeryalı golcü Michael Eneramo transferini Borsaya bildirdi...

Sözleşmenin 2 yıllık olduğu ve 1 yıl daha uzayabileceği duyuruldu. Eneramo'ya yıllık 1.2 milyon Euro garanti para ve maç başı 10 bin Euro ödeyecek.

Oyuncunun 2014-2015 yılında 30 maçta kadroda yer alması durumunda 2015-2016 sezonu için bir yıl daha sözleşmesi aynı şartlar altında uzayacak.

Süper lig'in bir diğer iddialı ekibi Tranzonspor ise 31 yaşındaki Kongo asıllı Portekizli oyuncu Bosingwa ile 3 yıllık anlaşma yaptığını borsaya bildirdi.

Bordo-mavili kulüp, 31 yaşındaki Kongo asıllı Portekizli oyuncu için ilk iki sezon yılda 2 milyon 126 bin avro, son sezon ise 1 milyon 605 bin avro olmak üzere toplam 5 milyon 857 bin avro garanti ücret ödeyecek.

Dün gece yeni transfer Florent Malouda ile Trabzon'a gelen Bosingwa, kulüp yetkilileri eşliğinde Özel Yıldızlı Güven Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi.

Bosingwa ile ön sözleşmenin imzalandığını ve basın önündeki imza programının netleşeceği belirtildi.

MALOUDA UEFA LİSTESİNDE

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Belarus ekibi Dinamo Minsk ile 1 Ağustos'ta karşılaşacak olan Trabzonspor, dün gece UEFA'ya oyuncu listesini verdi. Listede Florent Malouda ile kaleci İbrahim Demir'in de yer aldığı öğrenildi. Bosingwa'nın transferinin yetişmediği ve bu karşılaşmalarda forma giyemeyeceği belirtildi.