UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Napoli, Benfica ve Dinamo Kiev ile eşleşen siyah-beyazlı takım, bu akşaam ilk maçında Portekiz temsilcisi Benfica'ya konuk olacak.

İki takım, TSİ 21.45'te Luz Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

Benfica-Beşiktaş maçı TRT 1'den canlı yayınlanacak.

Karşılaşmada Sırbistan Futbol Federasyonundan Milorad Mazic düdük çalacak. Mazic'in yardımcılıklarını Milovan Rasitic ve Dalibor Djurdjevic yapacak.

Beşiktaş, 6 sezon sonra gruplarda mücadele edeceği Şampiyonlar Ligi'ne iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

Bu arada B Grubu'nun diğer maçında Dinamo Kiev ile Napoli, Ukrayna'da karşılaşacak.

GÜNEŞ BAZI FUTBOLCULARI DİNLENDİRDİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Benfica ile oynanacak maçı düşünerek Kardemir Karabükspor karşısında bazı önemli oyuncularını dinlendirdi. Tolga Zengin, Andreas Beck, Adriano Correia ve Oğuzhan Özyakup gibi sık şans verdiği oyuncuları son Spor Toto Süper Lig mücadelesinde yedek soyunduran tecrübeli teknik adam, Atiba Hutchinson ile Ricardo Quaresma'yı kadroya dahi almadı. Güneş'in dinlendirdiği oyuncuları Benfica karşısında sahaya sürmesi bekleniyor.

BENFİCA İLE İLK MAÇ

Beşiktaş'ın rakibi Benfica da şu ana dek formda bir görüntü ortaya koydu. Portekiz Premier Lig'de 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 10 puan toplayan Benfica, 3. sırada bulunuyor. Bu arada B Grubu'nun diğer maçında Dinamo Kiev ile Napoli, Ukrayna'da karşılaşacak.