Zorlu Center’da yapılan Sürdürülebilir Enerji konferansında yapacağı konuşma öncesi soruları yanıtlayan Orman, Bursaspor maçı dönüşü Kartal İskelesi’nde bir grup taraftarın sözlü taciziyle başlayan, daha sonra kendisinin aracının yumruklanmasına kadar varan olay için, “Beşiktaş berabere kalacak veya yenilecek diye gelmişler ki olay çıkartsınlar. Fakat biz yenince gidemeyip olay çıkardılar” dedi.

‘TEKE TEK GELSİNLER’

Diken'in haberine göre Passolig’e verdiği destek, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın adaylık toplantısına katılması, çArşı’nın ‘darbe teşebbüsü’yle yargılandığı dava hakkında kulüp adına hiçbir destek vermemesi ve davanın açılmasından sadece üç gün sonra Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan’a forma hediye etmesi Beşiktaş taraftarlarını öfkelendiren Başkan Orman, sözlerine şöyle devam etti: “İşi doğru yaptığımız sürece buna karşı gelenler olacaktır ama biz de sahipsiz değiliz. Bunlar 20-30 kişiler. Topluluk halinde adamlıklarını kendilerine göre gösterebiliyorlar. Bireysel olarak durdukları zaman kız gibiler. Ben de onları bekliyorum. Bireysel olarak gelsinler de bir göreyim.”

‘TRİBÜN BOŞALTANLARI GÖRSÜNLER’

Passolig’i boykot ettiği için başta çArşı grubu olmak üzere taraftarlara da tepkili olduğu gözlemlenen Orman, “Beşiktaşlılar bunları görsün ve aralarından soyutlasın. Beşiktaş galip gidiyorken tribün boşaltanların gerçek yüzünü Beşiktaşlı taraftarlar görsünler” diye konuştu.

İPLER ‘DİRENİŞ’LE KOPTU

Orman, daha önce de Beşiktaş tribünlerinden “Her yer Taksim, her yer direniş” sloganlarının ardından açıklamalarda bulunmuş, ve Beşiktaş’ın siyasete alet edildiğini savunmuştu. Orman, “Devletimize saygılıyız. İlişkilerimiz de kötü değil, aksine iyi” diye konuşmuştu.