Spor Toto Süper Lig'in 26. hafta maçında Galatasaray, konuk olduğu Kayserispor'u 3 - 1 mağlup ederek puanını 50'ye çıkardı ve liderliğini sürdürdü.

Sarı - kırmızılı ekibe galibiyeti getiren golleri 3. dakikada Wesley Sneijder, 23 ve 38. dakikalarda ise Burak Yılmaz attı.

Kayserispor'un tek golünü 89. dakikada Biseswar kaydederken ev sahibi sarı - kırmızılı ekipte Bobo, rakibi Eboue'ya 30. dakikada attığı tekme nedeniyle kırmızız kartla oyun dışı kaldı.

MOURİNHO DA MAÇI İZLEDİ

Bu arada Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi çeyrek finalindeki rakibi Real Madrid, sarı-kırmızılıları mercek altına almaya başladı. Real Madrid, Kayserispor'a Galatasaray maçı öncesinde içinde teknik direktör Jose Mourinho'nun da bulunduğu 5 kişilik akreditasyon yaptırdı.

Özel bir uçakla Kayseri'ye gelen Portekizli teknik adam havalimanından direkt maçın oynanacağı Kayseri Kadir Has Stadı’na maçı izlemeye geçti

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim maç öncesi statta Mourinho'nun yanına gitti ve ikili uzun süren samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

Tecrübeli çalıştırıcının maçın ardından Madrid'e döneceği öğrenildi.