Türkiye Kupası'nda Amedspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maç sırasında savaş uçaklarının sesleri duyulurken, Amedspor oyuncuları 30 saniye boyunca kendi yarı sahalarında hareketsiz durarak, seyircisiz oynama cezasını protesto etti.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Amed Sportif Faaliyetler kendi sahasında Fenerbahçe ile karşı karşıya geliyor.

Mücadelenin başlamasıyla birlikte stadın üzerinden geçen F16 uçakları dikkat çekti.

AMEDSPOR- FENERBAHÇE MAÇI SIRASINDA SAVAŞ UÇAKLARI

Bölgedeki sokağa çıkma yasakları ve çatışmalar uzun süredir devam ediyor. Karşılaşma anında da maçın oynandığı sahanın yakınlarından F16 uçaklarının sesleri duyuldu.

Maçın spikeri, "Üstümüzden sık sık F-16'la geçiyor" anonsu geçti.

Öte yandan, Spor Toto 2. Lig temsilcisi Amed Sportif Faaliyetler ile Fenerbahçe arasında Diyarbakır’da oynanan Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk karşılaşması ilginç bir protestoya sahne oldu.

Amed Sportif Faaliyetler oyuncuları, Profesyonel Futbol Dsisiplin Kurulu’nun (PFDK) verdiği 1 maç seyircisiz oynama cezasını protesto etmek için Fenerbahçe maçının ilk 30 saniyesinde hareketsiz kaldı.

Fenerbahçe 2. Başkanı Mahmut Uslu ve boynunda Amedspor atkısı ile Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Fırat Anlı maçı birlikte izledi.

Hakem İlker Meral’in yönettiği maçın ilk yarısı Fenerbahçe’nin 2-1 galibiyetiyle sona erdi.

Amedspor’un golünü 10. dakikada Şehmus Özer atarken, Fenerbahçe’nin golünü 14. dakikada Ramazan Civelek ve 43. dakikada Fernandao attı.

Maçın ikinci yarısı oynanıyor. Maç 3-3.

Ayrıntılar gelecek…