Amedspor Kulübü Direniş Taraftarlar Derneği Başkanı Ramazan Tugay ve bazı taraftarlar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile HDP Meclis Grubu'nu ziyaret ederek forma hediye etti.

Tugay, ziyaret sırasında her iki parti yöneticilerinden deplasman maçlarına seyirci alınmaması konusundaki sıkıntılarını dile getirdiğini belirtti.

Türkiye Futbol Federasyonu 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren ve grupta 4'üncü sırada bulunan Amedspor Direniş Taraftarlar Derneği Başkanı Ramazan Tugay ve bazı taraftarlar, deplasman maçlarına alınmamaları ve taraftar grubu üzerindeki baskılara çözüm bulmak için HDP ve CHP'yi ziyaret etti.

Siyasilerden deplasman yasağı ile ilgili sorunlarına çözüm bulmalarını istediklerini belirten Tugay, "Geçen yıl başlayan ve halen devam eden deplasman maçları yasağı maalesef devam ediyor. Bizler takımımızın deplasmandaki başarısına da başarısızlığına da ortak olmak istiyoruz. Ama deplasman yasağı nedeniyle kulübümüzün deplasman maçlarını izlememize izin verilmiyor. Diyarbakır, bu ülkenin şehri Amedspor da bu kentin takımı. Bunun için CHP Genel Merkezi'nde Genel Başkan sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu, HDP Grup Başkanvekili Filiz Kerestecioğlu ile Diyarbakır Milletvekili Ziya Pir'i ziyaret ettik. Bu konudaki sıkıntımızı onlarla paylaşarak, yardım istedik. Bu sadece Diyarbakır'ın değil, Türkiye'nin de bir sorunu. Bu konunun meclise taşınması için talepte bulunduk" dedi.

HDP'li milletvekillerine ve CHP lideri Kılıçdaroğlu'na takım forması ve kaşkol hediye ettiklerini de belirten Ramazan Tugay, liderlerin sorunun çözümü için yardımcı olacakları sözü verdiklerini söyledi.

(Kaynak: Mezopotamya Ajansı)