Amedspor Kulübü Başkan Vekili Nurullah Edemen, Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Mahmut Uslu'yu telefonla aradı. Yarın Diyarbakır'da Fenerbahçe’yi en iyi şekilde ağırlayacaklarını ifade etti ve "Sizi çiçeklerle karşılamak istiyoruz, saat kaçta Diyarbakır'da olacaksınız" diye sordu.

Genel sekreter Mahmut Uslu'nun kafile başkanlığı yapacağı Fenerbahçe, yarın sabah özel uçakla Diyarbakır'a gidecek, saat 13.00'teki karşılaşmayı oynadıktan hemen sonra İstanbul'a dönecek.   

Hürriyet'in haberine göre; günlerdir Türkiye'nin merakla beklediği bu maç öncesi Amedspor'dan Fenerbahçe Kulübü'ne sürpriz bir telefon geldi. Diyarbakır kulübünün Başkan Vekili Nurullah Edemen, öğle saatlerinde Mahmut Uslu'yu telefonla arayarak, "Karşılaşmanın dostça geçmesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Yarın saat kaçta Diyarbakır'da olacağınızı bildirirseniz sizi çiçeklerle karşılamak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Bu jesti memnuniyetle karşıladıklarını belirten Uslu, saat kaçta inecekleri konusunda henüz bilgilerinin olmadığını, ancak kısa zaman içinde kendilerine bildireceklerini söyledi.