(Demokrat Haber) Susurluk davasından aldığı ceza nedeniyle Aydın'ın Yenipazar İlçesi'ndeki K-1 Tipi Cezaevi'nde yatan eski bakanlardan Mehmet Ağar, ziyaretçi trafiği yaşadı.

Aynı zamanda Demokrat Parti eski genel başkanlarından da olan Mehmet Ağar'ı Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman, müzisyen ve yapımcı Ercan Saatçi, MHP Aydın Milletvekil Ali Uzunırmak, işadamı İsmail Cevahir ve oğlu Tolga Ağar ziyaret etti.

Aydın Cumhuriyet Savcılığı'ndan alınan izinle Ağar'ı ilk ziyaret eden Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve müzisyen Ercan Saatçi oldu. 50 dakikalık görüşmenin ardından cezaevinden çıkan Orman, "Ağar, çok yakın ve eski dostum. Geçmiş olsun ziyaretine geldim. Biraz sohbet ettik. Sağlık durumu ve morali gayet iyi" dedi.

TARAFTARDAN TEPKİ

Beşiktaş’ın Beleştepe taraftar grubu kulüp başkanları Fikret Orman’ın da Ağar’ı ziyaret etmesine tepki gösterdi.

“Ülkemiz Futbol sektörünün nasıl bir bataklıkta olduğunu anlamak için çok fazla kafa yormaya gerek yok. Sadece Mehmet Ağar'ı ziyaret edenlerin listesine bakarsak bunu çok rahat bir şekilde anlayabiliriz” diye Beleştepe açıklaması şöyle devam etti:

“Mehmet Ağar ki derin devlet yapılanmasının baş aktörlerinden birçok faili (belli) meçhul cinayetlerin sorumlusudur. Şimdi ziyaret edenlere bakalım; Arda Turan, Mustafa Koç, Aziz Yıldırım, Ferit Şahenk, Hakan Şükür, Fatih Terim, Fettah Tamince, Yıldırım Demirören, Selçuk Cengiz Öztürk, Serdar Candar, Abdurrahim Albayrak, Ali Dürüst, Haluk Ulusoy, Hıncal Uluç, İsmet Sezgin, Yılmaz Vural, Ercan Saatçi, İsmail Cevahir, Hikmet Çetin, Ersun Yanal.

"TÜRBEYE DÖNEN CEZAEVİ"

Görüldüğü gibi futbol camiasının birçok ismi bu kontrgerilla liderini ziyaret etmiş durumdadır. Bugün medyaya yansıyan bilgilere göre Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da bu "türbeye dönen cezaevi" ziyaretlerine eklenmiş durumdadır.

Varsın sayın başkan "devlet adına 1000 operasyon yaptım" diyen katillerin yanında olsun, bizler "devletin özrünü kabul etmiyorum, Mehmet Ağar'ın başına taşlar yıkılsın" diyen Fadime Ana'nın (Göktepe) yanında olacağız. Dedikleri gibi "herkes kendi bayrağı altına"...

Beşiktaş başkanı sıfatınızı o cezaevi duvarlarının dışında bırakın, çünkü bizim bayrağımız o kirli ilişkilere yakışmayacak kadar temizdir.”