Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Rusya'nın Sesi FM'de Yavuz Oğhan'dan "Bidebunudinle" programına katıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı 'Adalet Yürüyüşü'ne karşı çıkan, Türkiye terörle mücadele ederken yargısını dışarıya şikayet etmek yanlış diyen Doğu Perinçek, "Enis Berberoğlu'nun tutuklanması başka, adalet tartışması başka dedi." Perinçek'e göre "10 kişinin haksızlığa uğraması bir şey ifade etmez."

CHP 'Adalet Yürüyüşü'nü tek başına başlattı. Hatta bu yürüyüşe HDP'nin katılıp katılmaması tartışılıyor ama Perinçek'e göre yürüyüşe kurumsal olarak olmasa da HDP'nin desteği açık.

Türkiye'nin savaşta olduğunu savunan Perinçek, böyle bir dönemde yapılan haksızlıkların görmezden gelinebileceğini savundu.

Perinçek, "Haksızlık yok mu, elbette var. Onları gidermek için biz de çaba sarf ediyoruz ancak Türkiye çok kritik bir mücadele veriyor. Bu süreçte yapılan haksızlıklar görmezden gelinebilir. Zaten cezaevindekilerin tamamı PKK'lı ya da FETÖ'cü. Yetmiş bin kişi içerideyse haksızlığa uğrayan yedi yüz kişi yoktur. Şu an yargı tarafsız ve 'Ak Parti'nin yargısı' tartışmaları yersiz. Hakimler ve savcılar Cumhuriyet'in hakimleri ve savcıları."