TBMM Genel Kurulu'nda dün "İç Güvenlik Paketi" görüşmelerinde çıkan arbedede merdivenlere yuvarlanarak yaralanan CHP Tokat Milletvekili Orhan Düzgün, "Bir insanı öyle yüksek bir çukura itiyorsanız burada öldürme kastınız vardır, ölebilirdim" dedi.

Kavgayı ayırmak için gittiğini anlatan Düzgün, “Genel Kurulda İtiş kakış başladığında ben Hasan Ören'in üzerine saldırıldığını gördüm AKP'li milletvekillerinin ve aralarına girdim kavgayı ayırmak için. Zaten görüntülerde de var sırtım da dönüktü AKP'li milletvekillerine. O sırada birisi arkamdan merdiven boşluğuna itti. Ben düşerken gördüm kimin ittiğini. Osmaniye milletvekiliymiş. Olay böyle gelişti" dedi.

'ÖLEBİLİRDİM, FELÇ KALABİLİRDİM'

Bel omurlarından ikisinde kırık olduğunu belirten Düzgün, korseyle dolaşabildiğini anlattı.

Orhan Düzgün, "Eğer bir insanı öyle yüksek bir çukura itiyorsanız burada öldürme kastınız vardır. Yani başka şekilde düşüp ölebilirdim. Ama onu yapan zihniyet bunu da kabullenmiş olduğu için herhangi bir sakınca görmedi herhalde bizi o çukura itmeye. Çok daha vahim sonuçlar olabilirdi, ölebilirdik belirdim. Omurgam daha başka kırılıp felç kalabilirdim" dedi.

Kaynak: BirGün