HALKIN Sesi Partisi (HAS Parti) Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, "75 milyon vatandaşımızın hiçbirini birbirinden ayırmadan, kimine özde, kimine sözde olmadan, düşüncesi, inancı, etnik yapısı ile bir vatandaşımızı üstün, diğerini aşağıda görmeyeceğiz" dedi.

Antalya’nın Korkuteli İlçe Teşkilatı tarafından hazırlanan kahvaltıya katılmak üzere Korkuteli’ne gelen HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, İlçe Başkanı Ethem Erdoğdu ve partililer tarafından karşılandı. Kahvaltıda partililere hitap eden Kurtulmuş, HAS Parti’nin Türkiye’deki yeni siyaset döneminin ilk partisi olduğunu, kuruluş mürekkebi kurumadan Türkiye’nin dört yanında örgütlendiğini belirtti. Kurtulmuş, "Sadece 28 günde tüm Türkiye’de teşkilatlanarak seçime katılma hakkı elde ettik. Bu HAS Parti yöneticilerinin değil, halkın partisi HAS Parti’ye ülkenin ihtiyacı olduğuna inanan, güvenen halkın marifetidir" dedi.

Ülkede iktidarın ve muhalefetin esnafın çektiği sıkıntılardan, işsizlikten, tarımsal sıkıntılardan, üniversite mezunu gençlerin hayallerinin kararmasından bahsetmediğini söyleyen Kurtulmuş, "Hafta sonu olabilir ama hafta içinde bile Türkiye’nin her köşesinde sokakları, kahveleri işsiz genç evlatlarımız dolduruyor. Türkiye bunu hak etmiyor" dedi.

"75 MİLYONUN PARTİSİ"

HAS Parti kapılarının herkese açık olduğunu, HAS Parti’nin herhangi bir grubun, cemaatin, topluluğun ve seçkin bir grubun değil, 75 milyonun partisi olduğunu söyleyen Genel Başkan Numan Kurtulmuş, şöyle devam etti:
"75 milyon vatandaşımızın hiçbirini birbirinden ayırmadan, kimine özde, kimine sözde olmadan, düşüncesi, inancı, etnik yapısı ile bir vatandaşımızı üstün, diğerini aşağıda görmeyeceğiz. Herkese özgürlük sağlamak için ömrümüzün sonuna kadar çalışacağız. Herkese adalet tesis eden bir Türkiye inşa edeceğiz."

"FİRAVUNLAŞMAYACAĞIZ"

Herkesin bu toprakların zenginliğinden faydalanması gerektiğini, birinin yiyip diğerinin bakmayacağı bir ülke tesis etmeyi hedeflediklerini belirten Kurtulmuş, şöyle konuştu:

"Firavunlaşmayacağız. İktidar gücü milletin ensesinde olmayacak, iktidar baskı ve zulüm mekanizması olmayacak. Karunlaşmayacağız. Kamunun parasıyla, milletin hakkıyla zenginleşmeyeceğiz. HAS Parti’nin Karunları olmayacak. Milletin hakkını yemeyeceğiz, yedirtmeyeceğiz. Açık söylüyorum, HAS Parti’nin asla hırsızları olmayacak. Dinimizi istismar etmeyeceğiz."

Kahvaltı sonrası HAS Parti’ye geçen partililere rozetlerini takan Numan Kurtulmuş, daha sonra İstanbul’a gitmek üzere Korkuteli’den ayrıldı.

Vatan