AKP'den istifa eden eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, "Bugün sayın Erdoğan'ı dinledim; Ülkeye hizmet etmiş bir siyasetçinin çevre kirlenmesi ve güç zehirlenmesiyle düşürüldüğü çaresizliğe üzüldüm." dedi.

Ertuğrul Günay twitter üzerinden Okmeydanı Projesi Tapu Dağıtım Töreni'nde AKP'den istifa eden vekilleri suçlayan Başbakan Erdoğan'ı eleştirdi.

İşte Günay'ın Erdoğan hakkında söyledikleri:

Bugün sayın Erdoğan'ı dinledim; Ülkeye hizmet etmiş bir siyasetçinin çevre kirlenmesi ve güç zehirlenmesiyle düşürüldüğü çaresizliğe üzüldüm.

Siyasette çok demagoji gördüm; ama kutulara/dolaplara saklanmış rüşvete kılıf bulmak için adli soruşturmaya 'darbe' diyeni ilk kez gördüm.

İstifa edenleri suçlamak çirkin! Biz yolsuzluk yapmadık; "yolsuzluğu korumayın!" dediğimiz için Disipline verildik ve istifaya zorlandık.

Sayın Erdoğan'ı incitmek istemem. Ama, Allah'tan ve vicdanımızdan başka kimseden talimat almadığımızı iyi bilir; sözlerini aynen iade ederim.

Bir de hatırlatma: Sayın Erdoğan'ın dediği gibi, "Komplolar,kumpaslar Hükümet yıkamaz" doğru, ama hep söylediğim gibi yolsuzluk herşeyi yıkar!