Başbakan Recep Tayyip Erdoğan partisinin Hatay mitinginde "Yahu insanların özel hayatlarını dinleyenlerden alim olur mu? İnsanların yatak odalarını izleyenlerden alim olmaz. Mahkeme kararı dahi olsa başbakanı, bakanları dinleyemezsiniz. Cumhurbaşkanı'ndan söz etmiyorlar şimdi. Başbakanla uğraşıyoruz Cumhurbaşkanı ile neden uğraşalım diyorlar. Onu da dinlemişler. Vakti saati gelince ortaya çıkaracaklar" dedi.

Partisinin 30 Mart seçimlerinde birinci olarak çıkmazsa genel başkanlığı bırakacağını duyuran Erdoğan CHP liderine seslendi. Erdoğan: Partime hizmetkar olarak çalışacağım. Peki sen var mısın çekilmeye Kılıçdaroğlu? Çekil ki partin lsenden kurtulsun. Ya Bahçeli 15 yıldır genel başkansın. Çekilmeye var mısın?" dedi. 

Erdoğan'ın Hatay'daki konuşması şöyle: 

İLK SALDIRI REYHANLI’DA OLDU

Camı çerçeveyi kırıp, huzuru bozup Türkiye’nin kutlu yürüyüşünü durdurmak isteyenler var. Türkiye’nin büyümesini hazmedeyenler, içerden ve dışardan ahlaksızca saldırılar başlattılar. Bu saldırıların ilkini Reyhanlı’da yaptılar. Reyhanlı’da 53 kardeşimizi şehit verdik.
CHP’ye bir çağrıda bulunduk. CHP’li vekillerin bu elim olaya karıştıklarını söyledi. Bu millet bunların üsluplarına asla inanmayacak. Türkiye’yi karıştırmak isteyenlere şimdi de Pensilvanya katıldı.Karanlığa o kadar alışmışsınız ki yıldızlar bile sizi korkutuyor. Hatay için, 81 il için çalışacağız. Yoksullar için varız, mağdurlar için varız. Bir kimse havada uçacak kadar keramet gösterse dahi buna aldanmayın. Allah’ın onun emir ve yasaklarını nasıl koruduğuna dikkat edin. En yakın arkadaşının Pensilvanya’daki zat için söylediklerini dinlediniz. Meğer telefonlarımızı dinliyormuş.

'ONU DA DİNLEMİŞLER'

Yahu insanların özel hayatlarını dinleyenlerden alim olur mu? İnsanların yatak odalarını izleyenlerden alim olmaz. Mahkeme kararı dahi olsa başbakanı, bakanları dinleyemezsiniz. Cumhurbaşkanı'ndan söz etmiyorlar şimdi. Başbakanla uğraşıyoruz Cumhurbaşkanı ile neden uğraşalım diyorlar. Onu da dinlemişler. Vakti saati gelince ortaya çıkaracaklar. Bunlar haşhaşi, bunlar montajcı. Bunlar çete, örgüt. Bunların terör örgütünden hiçbir farkı yok. Bunlar CHP’nin de mahremini izleyip yayınladılar. Ne yaptılar hiç…

MHP’yi de izleyip kaydettiler, yayınladılar. Şimdi MHP, CHP çıkmış Pensilvanya’nın kuyruğunda siyaset yapıyorlar. CHP’li vekiller Pensilvanya için çok ağır hakaret ettiler şimdi ittifak halindeler. Hiç sesleri çıkmıyor, konuşmuyorlar merak ediyorum. MHP dut yemiş bülbüle döndü.