Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Giresun'daki programının ardından Trabzon Havalimanı'na geldi.

Burada kendisini bekleyenlere otobüs üzerinden hitap eden Başbakan Erdoğan, yoğun bir gayret beklediğini söylediği gençlere de "Dik duracaksınız. Coşkulu bir şekilde bu heyecanınızı her zaman koruyacaksınız" diye seslendi.

Erdoğan, konuşmasını "İnşallah 30 Mart farklı olacak. Hiç endişe etmeyin. Çok koşacağız, çok çalışacağız. Allah'ın izniyle 30 Mart akşamı da bunun mutluluğunu beraber yaşayacağız" diyerek tamamladı.

Başbakan Erdoğan'ı Trabzon Havalimanı'nda karşılamaya gelenlerin bulunduğu alana gelen ve üzerlerine kefen giyen Çarşıbaşı AK Gençlik tarafından "Kefenimizle geldik, ölümüne seninleyiz" yazılı pankart açıldı.

Ayrıca alandaki duvarlara, Yalnız Değilsin Platformu tarafından "Güveniyoruz, inanıyoruz, sonuna kadar yanındayız" ve "Kirli ittifaklara karşı milletin duası yeter, alnı açık, milletin yüzü ak lideri, Trabzon seninle" yazılı afişler asıldığı gözlendi.

Başbakan’a kefenli karşılama sosyal medyanın da gündemine oturdu. Aşağıdaki fotoğrafla yolsuzluk ve rüşvet operasyonuna gönderme yapıldı: