Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Dün Menderes'i iftiralarla mahkeme önüne çıkarmışlardı. Bugün benzer bir oyunu 'altın klozet kapağı' gibi bahanelerle bizim için yapmaya çalışıyorlar hemen cevabını verdik" dedi.

HDP'ye yüklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Savımızı şehit eden teröristler bunları destekliyor. Paralel örgüt, darbeci Doğan medyası, eşcinseller, Ermeni lobisi, Ali'siz Aleviler hepsi bunları destekliyor" ifadelerini kullandı.

Erdoğan, Bingöl mitinginde halka hitap etti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

‘MENDERES'İ İFTİRALARLA MAHKEME ÖNÜNE ÇIKARMIŞLARDI’

Dün Menderes'i iftiralarla mahkeme önüne çıkarmışlardı. Bugün benzer bir oyunu 'Altın klozet kapağı' gibi bahanelerle bizim için yapmaya çalışıyorlar hemen cevabını verdik.

'ERMENİLER, EŞCİNSELLER HEPSİ BUNLARI DESTEKLİYOR'

28 Şubat'ta başörtüsü sorunu yaşandığında Pensilvanya'daki başörtüsü için furuattır dedi. Bunların birbirinden farkı yok. Bizim tek Kabe'miz var, o da Mekke'de. Bunu benim Kürt kardeşim de, Zaza kardeşim de bilir. Pazar günü bir ders vermeye hazır mıyız?
Bunlar varlıklarını, darbecilere borçlu. Terör örgütünün partisinin başındaki zat ne dedi: Dökülün sokağa. 50 kişi öldü mü? Bunlar Kürt'ü Kürt'e öldürdü.

Çıkmış sözde 200 aydın bunlar karanlık. Bu partiye destek veriyor. Diyanet Kürtçe Kur'an-ı Kerim meali bastırdı. Diyor ki 1 tane bastırdı. Yalanı ortaya çıktı.

Bunlar nasıl ben Müslümanım diyor? İmam - Hatipleri, Diyanet'i, Din dersinin kaldıracağım diyor.
Savımızı şehit eden teröristler bunları destekliyor. Paralel örgüt, darbeci Doğan medyası, eşcinseller, ermeni lobisi hepsi bunları destekliyor.

Diyarabakır'da çocukları dağa kaçırılan anneleri arazözle su sıkarak kaçırdılar. Hani siz kadına saygılıydınız?