Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Son dönemlerde yaptığımız operasyonlar geçici değildir. Bu operasyonlar inşallah başarabildiğimiz noktaya kadar devam edecektir” dedi.

Erdoğan, Rize’nin Güneysu ilçesinde, otobüsten kendisini bekleyenlere hitap etti.

İMC’de yer alan habere göre, Erdoğan’ın açıklaması şöyle:

“Sevgili hemşehrilerim, şunu unutmayın; bilesiniz ki, korkaklar için hiçbir zaman zafer yoktur. Bunların sakın güçlü olduğunu filan zannetmeyin. Alçakların çıkacağı tümsek düşüştür. Bunlar da düşmeye mahkumdur.

“Son dönemlerde yaptığımız operasyonlar geçici değildir. Bu operasyonlar inşallah başarabildiğimiz noktaya kadar devam edecektir. Şu anda da zaten bazı haberleri alıyorsunuz. Bu kararlılığımız aynı şekilde devam edecektir.

“Rehavet yok, ara vermek yok, aynı kararlılıkla devam edeceğiz. Bunların böyle sağda solda konuşmaları vesaire. Bunlar bizi hiçbir zaman yolumuzdan alıkoyamaz. Onların arkasında terör örgütleri var. Bizim arkamızda ise Allah var, halk var. Biz halkımızla yürüyoruz, Hakk’la yürüyoruz.

“Sizlerle beraber yürümeye devam edeceğiz. Bunlardan endişe etmeyin. Elhamdülillah güçlüyüz. Hiç bundan endişeniz olmasın. Bunlara destek verenler de, bunları yönetenler de er veya geç mağlup olacaklardır.”