Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde düzenlenen iftar yemeğinde, çiftçilerle iftarda bir araya geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı “Adalet Yürüyüşü”nü eleştiren Erdoğan, “Birileri yolda yürüyor şimdi. 15 Temmuz gecesi neredeydin? Benim milletim, Atatürk Havalimanında F-16’ların altında karşı dururken sen neredeydin? Diyor ki, ‘Oteller kapalıydı, ben de belediye başkanının evine gittim.’ Utanmadan sıkılmadan şimdi de bu darbeye bir kılıf uyduruyor , örtülü darbe girişimi diyor. Kimin lafı bu Pensilvanya’daki o 'FETÖ' denilen örgüt başının tabiri” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, mal varlığının 3.5 milyar dolar olduğu iddiasına tepki gösterdi. Erdoğan, “Çıkmış bana kendisinin Grup Başkanvekili midir, ne karın ağrısı, 3 buçuk milyar dolar benim mal varlığım varmış. Şimdi bunu söylüyor. Utanmadan sıkılmadan çıkıyor bu Genel Başkan denilen kişi o da namusluyum ben diyor. Sen bunu bugüne kadar çok söyledin. Biz sana bu dediklerinin böyle olmadığını da mahkeme kararlarıyla çok ispat ettik. Şimdi bak Kahramankazan’dan sesleniyorum, Ey Kılıçdaroğlu senin bu adamının yaptığı açıklamayı ispatlayamazsanız alçaksınız, namustan yoksunsunuz” dedi.