Bursa'da konuşan Bülent Arınç, "Bir iki kişinin yaptığı hükümete mal edilemez. Şu adam bunu yaptı, şu adam şunu yaptı. Allah cezasını versin. Bunun kararını mahkeme verecek" dedi.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, AK Parti'nin ana gövdesinin sapa sağlam olduğunu belirterek, "Yanlış yapan varsa, hesabını verir. Eğer iddialar ve imtihanlar yanlışsa, Allah da onların hesabını görür. O yüzden şu son imtihandan da güçlenerek çıkacağız" dedi.

Arınç, 11 yıldır yolsuzlukla mücadele eden hükümetin, dışarıdan destekle yolsuzluğun içine batmış gibi gösterildiğini söyledi.

Bursa'da temaslarını sürdüren Arınç, "Yurt dışından destek alıyorlar. Yurt içinde de bu kanaatleri pekiştirmeye çalışıyorlar. Bugün hamdolsun bu hesabını şerefle veren hükümetiz. Attığımız her adımın yaptığımız her işin hesabını verdik. Yolsuzluk yapan yanımızdan geçemez. Elinden bile tutmayız.

Şu adam bunu yaptı, şu adam şunu yaptı. Allah cezasını versin. Bunun kararını mahkeme verecek. Bizim parti olarak bu işlerde en ufak bir işimiz yok. Sadece bir mahalli seçim olarak değil, bir iktidara güven olarak da bu seçimi kullanmamız gerekiyor."

(ntvmsnbc)