HAS Parti Lideri Numan Kurtulmuş'un Başbakan Erdoğan'la görüşmesini değerlendiren HAS Parti İstanbul İl Başkanı Mehmet Bekaroğlu, "Numan Bey'e yanlış yaptığını, bu işin doğru olmadığını söyledim. Kendisi ile kişisel olarak vedalaştım" dedi.

 

HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakanlık Konutu’nda bir araya geldi.

 

Görüşmenin ardından açıklama yapan Kurtulmuş, Başbakan’dan HAS Parti ile AK Parti'nin birleşmesi konusunda teklif aldığını ve parti kurullarının teklifi değerlendireceğini söyledi.

 

Kurtulmuş’un açıklamalarına partisinden ilk tepki İstanbul İl Başkanı Mehmet Bekaroğlu’ndan geldi. Bekaroğlu, twitter hesabından yaptığı açıklamada “Numan Bey'e yanlış yaptığını, bu işin doğru olmadığını söyledim. Kendisi ile kişisel olarak vedalaştım” dedi.

 

Bekaroğlu, yarın 11.00'de Halkın Sesi Partisi İstanbul İl Binasında Zeki Kılıçaslan'la birlikte basın toplantısı yapıp düşüncelerini açıklayacaklarını belirtti.

 

Bekaroğlu’nun mesajları şöyle:

 

Herkes düşüncemi ve hissiyatımı soruyor, kimi de neredeyse başsağlığı mesajı çekmiş.

 

Sağ olun, iyiyim. Bildiğiniz gibi ben bunlara şaşırmam.

 

Yarın 11.00'de Halkın Sesi Partisi İstanbul İl Binasında Zeki Kılıçaslan'la birlikte basın toplantısı yapıp düşüncelerimizi açıklayacağız.

 

Bir cümle paylaşayım; o kadar önemli şeyler söyledik ki değil Kurtulmuş ve Bekaroğlu, imzalayanların tamamı gitse bu sözler hep kalacaktır.

 

Sanıyorum merakları gideremedim. Aslında konu ile ilgili duruşumu herkes biliyor. Bir cümle ile kapatayım: Numan Bey'e yanlış yaptığını, bu işin doğru olmadığını söyledim. Kendisi ile kişisel olarak vedalaştım.

 

Süreçle ilgili düşüncelerimi ve sonrasını yarın 11.00'deki basın toplantısında açıklayacağım.