MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli grup toplantısında konuştu. Bahçeli üç hilalli ve bozkurtlu pankartlara büyük tepki gösterdi. Bahçeli'nin konuşmasında 'Kiralık pankartçılar Başbakan'ın dibine kadar girmişse suikastçiler de girebilecektir. 25 metreden 25 kuruşu vurabileceklerdir' sözleri dikkat çekti.

İşte o konuşmadan satır başları...

Milletçe hüsran verici bir dönemi yaşıyoruz. Başbakan savaş boyaları sürerek milletimizi birbirine düşürmek için vaziyet almıştır. Kişisel hürriyetlere gösterilen tahammülsüzlükler üst üste gelmiştir.

Örnek alınan, hayranlık uyandıran bir ülke haline geldiğimiz söylemlerinin palavra olduğu ortaya çıkmıştır. Siyasetin amacı ufalamak, bölmek değil, birleştirmektir. Siyasetin ve siyasetçinin sorumluluk bilincinin ayrılmaması zorunluluktur. Dün söyleneni bugün yalanlamak bunların tipik hareketleridir. Dedikodu, gıybet AKP'nin mayasıdır.

GEZİ PARKI ŞÜPHESİZ Kİ ÜÇ BEŞ AĞACIN ÖTESİNDEDİR

Taksim Gezi Parkı'nda yaşananlara bakın. Başbakan ve hükümet Gezi Parkı buhranını kışkırtmak için elinden geleni yapmıştır. Bir ileri bir geri atılan adımlar, aşağılayan tutumlar...

Başbakan'a göre, sokaktaki kalabalık çapulcudur.

Başbakan'a göre, AKP'yi kıskananlar devreye girmiştir.

Yıllarıdır ezilen, özel hayatı tarumar edilen kim varsa Başbakan'a göre provakatördür.

Tepkileri anlamak istemeyen Başbakan Türkiye'yi bundan sonra nasıl yönetecek? Erdoğan bundan sonra herkesin sevgisini değilse bile saygısını nasıl kazanacaktır?

Gezi Parkı olayları zaten hasarlı olan demokrasimiz için yeni bir kırılmadır. Gençlere TOMA’larla, şiddet araçlarıyla karşı konulması utançtır.

Şüphesiz üç beş ağacın ötesinde bir şeydir. Bu işin çok boyutu vardır. Bildik despotları aratmayan tavrı ülkemizi karıştırmıştır.

Sağduyuyla çözülecek bir mesele kördüğüm haline gelmiştir.

Otel salonlarına kadar süren kovalamalar milletimizi üzmüştür, sağduyuyla çözülecek mesele kördüğüm haline gelmiştir.

'ERDOĞAN'IN YERİNE VEKİL EDEN YÖNETİCİ NEDEN ÖZÜR DİLEDİ'

3 Haziran’dan yurtdışına çıkan Erdoğan’ın yerine vekil eden yönetici neden o günlerde özür dilemiştir. Bunlar çifte standartlılardır. Bir öyle bir böyledirler.

Çünkü işlerine gelen budur.

'SANATÇILARLA GÖRÜŞME TAKTİKTİR'

Başbakan'ın sanatçılarla görüşme trafiği oyalama taktiğidir.

İstanbul gecelerinde gezenler ile Başbakan toplumsal bir olayı çözmek için aynı masaya oturmuştur.

Renkli isimleri içinde bulunduran sanatçı kafilesi hangi yaraya merhem olmuştur. Toplumsal infiali magazinleştirerek giderilebileceğini Başbakan'a kim söylemiştir? Tribünde oturanlar, dizi seti den çıkıp oraya buraya koşanlar Başbakan'la toplumsal bir mesele hakkında masaya oturmuştur.

'GEÇMİŞTEKİ OLAYLAR 'GEZİ'YE MAL EDİLMEKTEDİR'

Medya oyuncağa çevrilmiş, çoğu susturulmuştur.

AKP politikası bu kadar ilkeldir. AP ile ters düşmesi tesadüf değildir. AB, PKK’lıları kollarken Başbakan neredeydi. Şimdi de geçmişteki tüm anlaşmazlıkları Gezi olaylarına mal etmektedirler. Rüzgar ekip fırtına biçme kalleşliğidir yapılanlar bizi biz yapan değerlerin yıkılması kaçınılmaz olabilecektir. AKP mitinglerine katılanların yüceltilmesi Türkiye’nin iki bloğa sevk edilmesi demektir. Erdoğan bunların bilincinde midir?

'KALABALIK İSTİYORLARSA MHP'NİN MİTİNGLERİNİ GÖRMELİLER'

Kendini ifade etmek isteyenleri terörist olarak göstermek adaletsizlik.

Mitinglere taşınmayla, tehditle, kamu imkanlarıyla toparlamak sonuç elde ettirmez. Uçuk rakamları dile getirmeleri acizliklerinin göstergesidir. Devlet gücüyle 1 milyonu toplamışlardır. Gerçek kalabalık görmek istiyorlarsa MHP’nin mahşeri kalabalık mitinglerini görmeliler. Basınç artmaktadır, buna çare bulmak hepimizin boynunun borcudur .

TOMA'cı AKP'ye tahammül kalmamıştır.

'BAŞBAKAN'IN TEŞEKKÜRÜNÜ KABUL EDECEK HİÇBİR DAVA ARKADAŞIM YOKTUR'

Geçtiğimiz hafta sonunda AKP'nin iki açıkhava toplantısı yapılmıştır. Başbakan'ın zırvalarından daha önemlisi 3 hilal ve bozkurt amblemlerinin bazı alçaklar tarafından sallanmasıdır. Başbakan MHP'lilere teşekkür etmiştir.

Başbakan'ın teşekkürünü kabul edecek hiçbir dava arkadaşım yoktur. AKP'nin mitinginde 3 hilalimizi ve bozkurt simgemizi çalanlar MHP'li olmadığına göre Başbakan sokak serserilerine teşekkür etmiş sayılacaktır. Bunu tarafımızdan hoş görülmesi düşünülemeyecektir. Bunda kimlerin parmağı olduğu bellidir.

'BU TEZGAHTAN HABERİ YOKSA TEHLİKE İLE KARŞI KARŞIYADIR'

Başbakan siyasi ahlaksızlığın hesabını vermeli, özür dilemeli paralı askerlerini yargıya teslim etmelidir. Biz de bu durumu yargıya taşıyarak hesabını soracağız. Başbakan Erdoğan şayet bu tezgahtan haberi yoksa tehlike ile karşı karşıdadır.

'25 METREDEN 25 KURUŞU VURABİLECEKLERDİR'

Başbakan'ın konuşma yaptığı platforma çok yakın alanda konuşanların tuzağa düşürme ihtimali fazladır. Kiralık pankartçılar Başbakan'ın dibine kadar girmişse suikastçiler de girebilecektir. 25 metreden 25 kuruşu vurabileceklerdir. Birilerinin kötü niyetle fırsat gözlediğini ihmal etmemelidir. Menderes'in asılmasını, Özal'ın zehirlenmesini malzeme yapanlar Erdoğan'ın vurulmasını mı hazırlanıyor.

'BAŞBAKAN ETRAFINI KOLLAMALIDIR'

Erdoğan sürekli kefenden bahsederken yeni bir oyun mu hazırlanıyor? Erdoğan etrafını kollamalıdır. MHP'yi Başbakan'ı pazarlamaya çalışanlar tehlikenin ele başlarıdır. 3 hilalimizi BOP'un çadırında kirletenler bunun hesabını vereceklerdir. Her biri aziz ceddimizin bin yıllık hükümdarlığını simgelemektedir.

Muhterem hatıralarında destanların izleri vardır. 3 hilal dün Ulubatlı'nın elinde fetih ruhuydu bugün milliyetçilerin elinde. Ancak hak edenin elinde anlam kazanacaktır.

Bunlardan Başbakan Erdoğan'ın anlam çıkarmasını beklemek nafile olacaktır. Erdoğan'a gerçekleri ifade etmek istiyorum. Milliyetçi hareket Türkiye'nin ebedi birliğinin simgesidir. Türk milliyetçilerinin etnik ve mezhep temelinde çatışmaya çekmek için yapılanlar malumdur. Erdoğan'ın kışkırtmalarına rağmen bu oyun boşa çıkarılacaktır.

'AKILLI OL YOKSA TÜRK GENÇLİĞİ SENİN AKLINI BAŞINDAN ALMASINI ÇOK İYİ BİLECEKTİR'

Erdoğan’ın başka yere sözü, senedi yoksa Gezi Parkı’ndan vatandaşlarımıza laf söyleyeceğine bölücülere söz söylesin

Diyarbakır’da yapılan konferans demokrasimize yapılan bir hakarettir.

Gezi parkı hadiseleri dikkatleri başka yöne çekmek için mi düzenlenmiştir. İmralı’ya söz verilmiş midir?

Cumhurbaşkanı neden bu kadar sessizdir. Diyarbakır’daki konferansta bir statü olmaları, Kürtçe dilinin kullanılmalı, Kürdistan haklarına karşı sorumlu olmaya davet edilmesi, PKK’nın terör listesinden çıkarılması istenmiştir.

Erdoğan, bölücülerin seçeneklerine ne diyecektir. Nasıl cevap verecektir. İmralı canisi kanlı mektubunda amansız mücadelelerle bu noktalara geldiğini, müzakere yolunu açtığını, bugüne değin varlık yokluk mücadelesinde zaferi tamamladığını, hiçbir gücün kendilerini görmeme lüksünün olmadığını söylemiştir. Bölücü örgüt rahat etmiştir.

Başbakan Erdoğan PKK’ya Kürdistan için açık çek verdiyse, vaadlerde bulunduysa değil bu dünyada mahşerde bile yakasından tutmazsak nağmerdiz.

Son sözümüzü söylemedik derken boşuna konuşmadık.

Akıllı ol yoksa Türk milleti, Türk gençliği senin aklını başından almasını çok iyi bilecektir. (Vatan)