Başbakan Binali Yıldırım, Erzican’da gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı ‘Adalaet Yürüyüşü’nü eleştiren Yıldırım, "15 Temmuz katili eli kanlı FETÖ'nün ayakta alkışladığı bir yürüyüşü yapmak adalet değil, olsa olsa gaflettir. Bu millet karar verdikten sonra onu hiçbir güç durduramaz. Bunu 15 Temmuz’da gördük. Onun için milletimize, sizlere güveniyoruz" dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, Erzincan’ın Refahiye ilçesine bağlı Kayı köyünde düzenlenen iftar programına katıldı.

Başbakan Yıldırım’ın, açıklamaları şöyle:

"Geçen 15 yıl boyunca biz de ülkemize, milletimize hizmet etmenin onurunu şerefini yaşıyoruz. Milletimizin istediği istikamette alın ve akıl teri dökerek bugünlere geldik. Türkiye’nin dört bir yanının, milletin hak ettiği, millete yakışacak eserlerle, dünyanın en büyük projeleriyle donattık. Yeter mi? Elbette yetmez. Daha yapacak çok işimiz var. Sizlerin desteğiyle bunları da ileriki yıllarda yapacağız ve geleceğimiz gençlere çok daha güzel bir ülke bırakacağız."

"Biz yollara millet için çıkıyoruz, yollarda yürüyoruz ama milletin hizmetini görmek için yürüyoruz. Bizim adımlarımız, hak yolda hak bir dava içindir. O dava da bizzat millete hizmet davasıdır. O dava şehitlere, onların hatıralarına sahip çıkma davasıdır. 15 Temmuz katili eli kanlı FETÖ'nün ayakta alkışladığı bir yürüyüşü yapmak adalet değil, olsa olsa gaflettir. Bu millet karar verdikten sonra onu hiçbir güç durduramaz. Bunu 15 Temmuz’da gördük. Onun için milletimize, sizlere güveniyoruz."