MHP lideri Devlet Bahçeli, Afyonkarahisar'da konuştu. Konuşmasında Erdoğan'ı sert bir dille eleştiren Bahçeli, "İlk kez bir cumhurbaşkanı anayasayı delmiştir. İlk kez bir cumhurbaşkanı taraf tutmuştur. İlk kez bir cumhurbaşkanı muhalefetle bu kadar kavga etmiş, tahammülsüzlüğünü göstermiştir" dedi.

Bahçeli'nin konuşmasından satır başları şöyle:

Ne üzücüdür ki bu iktidarın 96 yıl önceki işgal ve istila kadrosundan hiçbir farkı kalmamıştır. Bu karanlık talonun mimarı AK Parti'dir. Hamdolsun kara bir dönem kapanmak üzeredir. Yaygın bir yoksulluğun, işsizliğin sona ereceği tarihe artık ulaşılmıştır.

AK Parti iktidarı ve beraberindeki şer ve menfaat çeteleri silinip gidecektir. Çalınan milli serveti haramzadelerden almak için yürüyoruz.

Sizlere güveniyorum, Afyonkarahisar'ı tam kadro ile Meclis'e görmek istiyorum. Siyaset tarihimizde ne kadar garabet ve rezalet varsa ilk kez bunlarla yaşanmıştır. İlk kez bir cumhurbaşkanı anayasayı delmiştir.

İlk kez bir cumhurbaşkanı taraf tutmuştur. İlk kez bir cumhurbaşkanı muhalefetle bu kadar kavga etmiş, tahammülsüzlüğünü göstermiştir.

İlk kez bir cumhurbaşkanı haram yemişi kişisel husumet içinde olduklarını kırmızı kitaba tehdit olarak yazmıştır. Başbakan için de ilkler vardır ve saymakla bitmeyektir.