Zorunlu askerliğini yaptığı sırada Dağlıca (Oramar) baskınında hayatını kaybeden Cihan Aksarı'nın babası, "Bunu hükümet yaptı, başkası değil" dedi.

Yaşananlardan hükümeti sorumlu tutan baba Cemal Aksarı, şunları söyledi: "Ben her gün doğudayım. TIR'la gidiyorum her gün oradayım. Neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum. Bana kimse hariçten gazel okumasın. Bunu Ak Parti yaptı, başkası değil."

ERDOĞAN: İSYAN EDEN BABALAR KARAKTERSİZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, önceki gün katıldığı televizyon programında savaşa tepki gösteren asker aileleri hakkında "karakteri bozuk" ifadelerini kullanmıştı.

Erdoğan, "Eğer 400 milletvekilini alacak ve Anayasa'yı değiştirecek bir sayıyı, bir parti almış olsaydı, bugün bunlar olmazdı. Evet o Beştepe Külliyesi'yle güçlü Türkiye'nin temellerini atıyoruz. Çatlasalar da patlasalar da devam edecek. Bu arada şehitlerimiz olacak. O babanın söylediği gibi, '5 evladım var, 5'ini de vatan için feda etmeye hazırım. Kendim de beraber feda olmaya hazırım' Bu babalar da var, ama böyle karakteri bozuk olanlar da var" ifadelerini kullanmıştı. (ETHA)