4 eski bakan hakkındaki yolsuzluk ve rüşvet suçlamasıyla ilgili 'Yüce Divan' oylamasının ardından AKP’deki fireler büyük tartışma konusu oldu.

AKP Adıyaman milletvekili Mehmet Metiner, Yüce Divan yönünde oy kullanan AKP’li vekillere ağır hakaretlerde bulunarak “hesap sorulacak” dedi. 

"KİM OLDUKLARINI 3 AŞAĞI 5 YUKARI BİLİYORUZ, AMA..."

Erdoğan için “biatsa biat, itaatse itaat” çıkışıyla bilinen Mehmet Metiner, A Haber’de yaptığı açıklamada "İçimizdeki ihanetçilerin sayısı az değilmiş. Bunun adı tek kelimeyle ihanettir. İhaneti göremeyecek kadar akılsız olanların siyaset yapmaması gerekiyor. Ben partimizden daha önce istifa edenleri bu şekilde davrananlardan bin kat daha şerefli addediyorum. İstifa etmek daha erdemli bir davranıştır. Onların kim olduğunu 3 aşağı 5 yukarı biliyoruz, ama daha erken. Davutoğlu'nun lider olmasını içine sindiremeyenlerdir. O arkadaşlar mert olsunlar, dürüst olsunlar. Ama açıklamazlarsa bunlar er geç çıkacak ve affedilmeyecekler. Bu şekilde namertçe, ihanet içinde olan fare siyaseti izleyen firecilerin bu tavrını kınıyorum. Yürekleri yetiyorsa, gerekçelerini açıklasınlar" dedi.