AKP Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Prof. Mazhar Bağlı, AKP ve Fethullah Gülen cemaati arasındaki kavgaya ilişkin olarak “İntikam istiyor millet, kan kusturanlara kan kusturulsun istiyor” dedi.

AKP MKYK üyesi ve aynı zamanda Yıldırım Beyazıt Üniversitesi öğretim üyesi Mazhar Bağlı, Twitter’da iki takipçisinin Gülen cemaati ve AKP kavgasına ilişkin bir tartışma yürütmesine neden oldu. Tartışma ilerlerken Bağlı, AKP’nin tavrını “İntikam istiyoruz, kana kan dişe diş!” sözleriyle destekleyen takipçisinin sözlerini savundu.

Mazhar Bağlı, Gülen cemaatini işaret ederek “Bu saatten sonra milletin öfkesini asla kavga kesmez... İntikam istiyor millet, kan kusturanlara kan kusturulsun istiyor” dedi.

İlgili tweetlerin bir kısmı şöyle:

@FuatRan @mazharbagli anca orda burdasiniz karşımıza çıkacak yürek yok sizde ama merak etmeyin sizin ininize gireceğiz ininize!!!

Fuad ‏@FuatRan

@mrtsln05 @mazharbagli kavgamı istiyorsunuz?istediğiniz şeyi net olarak yaz aslanım.gireceğiz edeceğizle olmaz.

Murat Aslan ‏@mrtsln05

@FuatRan @mazharbagli ne kavgası lan, intikam istiyoruz intikam!!! Kana kan dişe diş!!! Kısas istiyoruz anlayacağın, burda olmazsa orda!!!

Mazhar Bağlı ‏@mazharbagli

@mrtsln05 @FuatRan bu saatten sonra milletin öfkesini asla kavga kesmez... İntikam istiyor millet, kan kusturanlara kan kusturulsun istiyor.

Murat Aslan ‏@mrtsln05

@mazharbagli @FuatRan hcm bz bugüne kadar hp içimize attık ama artk yeterBiz onun bunun soğuk elini degl, devletin sillesini görmek istiyorz