Mitinglerde sık sık kitleye soru sormasıyla dikkat çeken Başbakan Ahmet Davutoğlu, zaman zaman beklemediği yanıtlarla karşılaşıyor.

Kastamonu'dan sonra bu kez de Ardahan mitinginde Davutoğlu, "Biz Suriyeli kardeşlerimizi Esad zalimine teslim eder miyiz?" sorusuna toplu bir "Evet" yanıtı aldı.

BirGün'ün haberine göre  Ardahan'da AKP mitinginde konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş için "Selahattin demeyeceğim dediğimde dönüp lafı değiştirip, hacı dedem koydu demiş. Allah hacı deden yaşıyorsa ellerinden öperim, vefat etmişse Allah rahmet eylesin. Selahattin ismini koymuş ama sen ona ihanet ettin. Hacı dedenin gittiği Kabe'yi Taksim'le karşılaştırmaya kalktın" dedi.

KASTAMONU

Kastamonu mitinginde "Türkiye 2001'de tank yapabiliyor muydu?" diye soran ardından da  "Peki kim iktidardaydı?" diyen Davutoğlu'na kitle "Ak Parti" yanıtını vermiş Davutoğlu da yaşadığı şaşkınlığın ardından "Hayır, 2001'de üçlü koalisyon iktidardaydı" uyarısında bulunmuştu.

ARDAHAN

Davutoğlu bu kez de Ardahan'da miting katılımcılarına "Biz Suriyeli kardeşlerimizi Esad zalimine teslim eder miyiz?" sorusunu sordu ve gür bir "Evet" yanıtı aldı.