Gazeteci Yazar Ahmet Altan Bugün TV canlı yayınında Koza İpek Holding ve İpek Medya Grubuna yapılan baskını değerlendirdi.

BUGÜN TV Genel Yayın Yönetmeni Tarık Toros'un sorularını cevaplayan Altan, İpek Medya Grubu'na yapılan operasyona sessiz kalanları uyardı.

Altan, "Bugün size yapılanlara sessiz kalanlar yarın aynı operasyonlara maruz kalacak" dedi.

Ahmet Altan'ın açıklamaları kısaca şöyle:

Bugün yaşananları anlamak için mafya filmlerini izlemek gerekir. Muhalefet tek ses halinde konuşmalı. Buna izin vermeyeceğiz. Bu ülkeyi bir mafyanın yönetmesine izin vermeyeceğiz, demelidir.

Medyaya yapılan operasyona 'oh olsun' diyen herkes Tayyip Erdoğan'ın ajanıdır. Cemaat çok kötü bile olsa, Cemaati yedirirseniz yarın sizi yiyecekler! Bunun devamı korkunçtur, durmayacaklar!

"TÜRKİYE ERDOĞAN'I BAŞKAN YAPMAYACAK"

Erdoğan bir daha seçilmeyeceğini biliyor. Türkiye Erdoğan'ı başkan yapmayacak. O bunu anladı. Bunu anladığı için fiilen sistemi değiştirdi. Ama sen kendini başkan yapamazsın. Başkan olmayacaksın.

"SOYUYORLAR... ASIL İŞLERİ SOYMAK"

Son 4 yıldır bu ülkeyi soyuyorlar. Soyuyorlar. Asıl işleri soymak. Bir ülkenin böyle soyulduğunu görmedim. Çok hırsız gördük ama böyle sistematik soyanı görmedik.

"KORKMAYIN... ONLAR KORKSUN.. ÇALANLAR KORKSUN.."

"Hiç canınızı sıkmayın. Benim babaannemin bir lafı var. Doğru eğilir ama yıkılmaz. Doğruysanız yıkılmazsınız. Korkacak bir şey yok. O kadar da değil. Hapislere atsa, kaç kişiyi atacak. Stadyumlara koyacakmış. Koysunlar top oynarız. Çalanlar korksun, çocukları öldürenler korksun. Ve korkuyorlar. Onların korktuğunu görün ve siz korkmayın. Bir arada deyin ki: Yeter Artık!"